Brauta

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hjem Produkter

Produkter

Oppdalskifer

Oppdalskifer
 

Gravstein

gravsteinVi utfører restaurering og oppussing av gravstein. Sliping og polering samt oppfrisking av innskripsjon og innlegging av bladgull. Vi leverer nye gravsteiner, også naturstein med lav.
 

Pipeheller

Pipeheller
 

Tak

TakleggingSkifer gir et flott tak, vi kan levere komplette tak inkludert montering.
 

Vindusbrett

Vindusbrett
 

Benkeplater

kjokkenBenkeplater blir laget av skifer som ikke lar seg kløyve, og som har mye gråstein i seg. Disse blir frest ned på begge sider til ønsket tykkelse og deretter slip på en side. Da kommer strukturen fram i steinen, og med oljebehandling blir det fin sjattering i platene.
 

Gulvplater

peisplateGulvplater under ovner kan vi skråskjære kanter og runde av hjørnene. Alt hva kunden ønsker og det som lar seg gjøre.
 

Peisplater

peisplatePeisplater sager vi etter mål og maler.
 

Gulvflis

gulvMye av skiferen har en naturlig tykkelse på 1 til 2 cm og blir kalibrert til jamn tykkelse etter at den er saget i for eksempel 20 / 30 cm fallende lengder til gulv. Bruddskifer til gulv blir sortert så tykkelsen varierer med 4 til 5 mm

Steinen blir frest ned på begge sider til ønsket tykkelse og deretter slipt på en side. Da kommer strukturen fram i steinen, og med oljebehandling blir det fin sjattering i flisene. Eksempelvis kan vi levere 20 x 20 cm til badegulv. Skifer med naturflate behandles ikke med olje, men med steinfiks som gir en litt glattere overflate. Da den enten blir kalibrert eller sortert i tykkelse lar den seg fint legge i lim som vi også kan levere.

 

Fasade

Fasade
 

Vi kan levere det meste i stein og skifer tilpasset kundens ønsker. Vi leverer Oppdal skifer i tillegg til Fåvangskifer fra eget steinbrudd. Her er noen eksempler på det vi leverer:

Se bildegalleriet til høyre for flere eksempler på hva vi har levert.

 

Bildegalleri